8519p

17,3K

4de

Volg Hans op Twitter, op Facebook of op Instagram.

Of neem contact op via het Contactformulier.

Hans van Alphen online

Met enige trots stel ik mijn website voor! Enkele weken van intensief werken zijn er over gegaan en het resultaat mag er zijn! Bij deze mijn welgemeende dank aan de webmaster, Simon.

Deze website geeft me een nieuw medium waarmee ik mensen die me willen volgen heel snel en gemakkelijk op de hoogte kan houden. Via Twitter, nieuwsflashes en extra foto- en videomateriaal tracht ik een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe de voorbereiding richting de Olympische Spelen van Londen 2012 verloopt.

Daarnaast vind je nog een hele hoop andere informatie op mijn site: mijn biografie, palmares, calculator.

De website geeft me ook de kans om sponsors en partners extra in de verf te zetten.

Bij deze nodig ik jullie uit om regelmatig een kijkje te komen nemen op mijn site!

Welkom!

Hans