8519p

17,3K

4de

Volg Hans op Twitter, op Facebook of op Instagram.

Of neem contact op via het Contactformulier.

Merci 2012, Op naar 2013!

Een terugblik op 2012 is niet echt nodig. Enkele keywords vatten het afgelopen jaar goed samen:

Götzis (1), OS London (4), Talence (1), IAAF Combined Events Challenge (1), Gouden spike, Vlaams Sportjuweel, Vlaamse prijs voor Sportverdienste, sportman vh jaar (2) en een heleboel publieksprijzen. And last but not least: dochter Sam!

 

Maar we zijn ondertussen in 2013 beland en als actieve sporter kijk je vooruit en niet achteruit.

29 december ben ik dan ook vertrokken naar Stellenbosch (Zuid-Afrika) om een goede basis te leggen naar de zomer toe!

Oudjaar hebben we hier rustig gevierd met een braai (BBQ), om 1u gingen de ogen toe. Eindelijk klaar om aan een stevige trainingsstage te beginnen! Was het niet dat ik op 1 januari met griep in bed kon blijven liggen. Ondertussen ben ik hier een week en voel ik me terug goed. Klaar dus om er echt aan te beginnen. Nog een dikke drie weken kan ik genieten van goede trainingsaccomodaties in aangename temperaturen en een prachtige omgeving! Na de hectiek van de laatste maanden doet dit erg veel deugd!

 

Het indoorseizoen start ik 10 februari met een triatlon tijdens de Flanders Indoor in Gent, daarna staan nog het BK individueel disciplines en als belangrijkste wedstrijd het EK in Göteborg (1-3 maart) op mijn planning. Hoofddoel blijft uiteraard de zomer waar ik mijn titels heb te verdedigen in Götzis en Talence. Met als hoofddoel van 2013 het WK te Moskou (10-11 augustus).

 

Rest mij nog iedereen een gelukkig en gezond 2013 te wensen.

 

Don’t give up your dreams!

 

Hans