8519p

17,3K

4de

Volg Hans op Twitter, op Facebook of op Instagram.

Of neem contact op via het Contactformulier.

Olympische Spelen goed begonnen voor de Belgen

Hier is hij dan: mijn website in een nieuw hemdje gestoken om jullie nog beter van dienst te zijn! Met dank aan webmaster Simon voor het mooie werk!

Sinds vrijdag zijn de Olympische Spelen officieel begonnen! Na een mooie openingsceremonie begint het nu echt te kriebelen om zelf ook aan de start te verschijnen. Maar nog even geduld want de tienkamp staat pas op 8 en 9 augustus op het programma. Voorlopig kan ik enkel supporteren voor onze landgenoten die al aan hun Spelen bezig zijn. De Spelen zijn in ieder geval goed begonnen voor de Belgen! Proficiat!

Zelf moet ik nog even geduld hebben. Sinds maandag 23 juli verblijf ik,  samen met de atletiekploeg, op trainingsstage in Nice. De laatste puntjes worden op de ‘i’ gezet en we bouwen de trainingen verder af om helemaal uitgerust aan de start te verschijnen in London.
Op 4 augustus vertrek ik naar London. Ik heb dan nog enkele dagen de tijd om de sfeer op te snuiven in het Olympische dorp en om me helemaal te focussen op de meerkamp (8 en 9 augustus).
Het aftellen naar London kan nu echt beginnen!

Mijn wedstrijd is onder meer te volgen via mijn website (www.hansvanalphen.be), twitter  (HansvanAlphen) en facebook-pagina (hans van alphen).

Go Belgium!

Hans