8519p

17,3K

4de

Volg Hans op Twitter, op Facebook of op Instagram.

Of neem contact op via het Contactformulier.

Hans-van-Alphen_kitchen_compass-logo-kopie

Compass Group

Compass Group België heeft een nieuwe ambassadeur. Tienkamper Hans van Alphen is het nieuwe gezicht voor de cateringgroep in België. Van Alphen zal gedurende 3 jaar een gezonde levensstijl promoten bij alle klanten die Compass Group België bedient in scholen, bedrijven en zorginstellingen. Ook de 2 000 werknemers van het bedrijf zullen op de gezondheidstips van de atleet kunnen rekenen.

Van Alphen was eerder al ambassadeur van het scholenprogramma ‘Eet Leer Leef’,  een verrijkend (op)voedingsconcept dat jongeren op school een gezonde eet- en levensstijl wil bijbrengen. Hans van Alphen ziet zijn rol nu uitgebreid worden naar een ambassadeurschap van 3 jaar voor het volledige Compass Group België.

Van Alphen zal zich inzetten voor de promotie van een gezonde levensstijl, beweging en gezonde voeding dus, in alle geledingen van het bedrijf:  Eurest (bedrijven), Medirest (zorginstellingen) en Scolarest (scholen).  

Atletisch voorbeeld

Hans van Alphen haalde in 2012 een mooie vierde plaats op de tienkamp tijdens de Olympische Spelen van Londen. Dankzij deze prestatie staat de tienkamp nu op de Belgische sportkaart. Zijn uitzonderlijke sportprestaties heeft hij te danken aan zijn gezonde en evenwichtige voeding en levensstijl. Hij is daarmee de geschikte persoon om te inspireren tot een gezonde levensstijl.

Op stap voor gezonde voeding

Compass Group België gelooft in Hans van Alphen als uithangbord voor zijn restaurantbezoekers en personeelsleden.

Als ambassadeur van Compass Group België zal Hans van Alphen op pad gaan om wie maaltijden gebruikt  in de bedrijven, ziekenhuizen en scholen die door Compass Group België bediend worden, te inspireren met zijn verhaal. Uiteraard zal Van Alphen ook een belangrijke inspiratiebron voor alle personeelsleden van Compass Group België betekenen. Zij zullen regelmatig Van Alphen over de vloer krijgen om tips te krijgen en eigen ervaringen te delen.

‘Gezonde voeding binnen ieders bereik’

‘Je hoeft geen tienkamper te zijn om er een gezonde levensstijl op na te houden. De gebruikers van onze restaurants zullen ontdekken hoe het ook binnen hun bereik ligt, met campagnes op maat van elke doelgroep’, verklaart Jo Huyghebaert, Commercieel Directeur van Compass Group België. ‘Met zijn ingesteldheid en levensstijl is Hans een perfect uithangbord voor ons bedrijf.’, zo Huyghebaert.

image002

Compass Group België

 

Passion for Food and People – Met een omzet van bijna 147 miljoen euro is Compass Group een van de belangrijkste spelers op de Belgische foodservice markt. Als cateringpartner in bedrijven (Eurest), de gezondheidszorg (Medirest) en het onderwijs (Scolarest) ligt de focus op het leveren van kwalitatief maatwerk. Bijna 2000 werknemers geven het beste van zichzelf en maken het verschil voor de meer dan 100 000 maaltijden die dagelijks geserveerd worden in meer dan 350 uitbatingen.

Compass Group bouwt dag na dag aan zijn uitbreiding dankzij de kracht van zijn merken, de specialisatie van zijn activiteiten per sector, de motivatie en de competentie van zijn werknemers.

Over Compass Group PLC

Compass Group PLC is de wereldleider in voedingsvoorziening en facilitaire diensten. De groep stelt meer dan 470 000 mensen te werk in 50 landen. Jaarlijks worden er meer dan 4 miljard maaltijden bereid.  Compass Group is actief in ongeveer 45 000 klantenlocaties. Twee van de restaurants in Groot-Brittannië hebben een Michelin-ster.