8519p

17,3K

4de

Volg Hans op Twitter, op Facebook of op Instagram.

Of neem contact op via het Contactformulier.

banner_gevelstenen_3

Vandersanden Group

Wij willen samen met gemotiveerde medewerkers, gedreven door een geloof in duurzaam ondernemen, keramische kwaliteitsproducten maken. Voor natuurlijk mooie gevels en straten, die bijdragen tot het leefcomfort van de mensen.

Klantgerichtheid

Vandersanden Group speelt in op de noden, wensen en eisen van de klant, en dit in een continu veranderende (commerciële en maatschappelijke) omgeving. Hiertoe worden belangrijke inspanningen geleverd op het vlak van productinnovatie.

Kwaliteit

Vandersanden Group produceert kwalitatief hoogwaardige eindproducten door het continu onderhouden en verbeteren van het productieapparaat.

Collegialiteit

De medewerkers van Vandersanden Group gaan collegiaal met elkaar om. Iedere medewerker wordt erkend, gewaardeerd en gerespecteerd om wie hij is en om wat hij goed doet. Binnen het personeelsbeleid wordt specifiek aandacht geschonken aan diversiteitsbeleid.

Innovatie

Vandersanden Group heeft als organisatie de competentie om innovatief te reageren op de veranderende klantenwensen via creativiteit en innovatiekracht, ofwel menselijk talent. Creativiteit vraagt een kritische en open instelling ten opzichte van ons product, haar toepassingen en al onze bedrijfsprocessen.

Integriteit

Vandersanden Group doet zaken op een eerlijke en rechtvaardige manier binnen het kader van de zakelijke geplogenheden. Bij het produceren wordt zorgzaam omgegaan met de natuurlijke rijkdommen. Mens en omgeving worden gerespecteerd.