8519p

17,3K

4de

Volg Hans op Twitter, op Facebook of op Instagram.

Of neem contact op via het Contactformulier.

Sporza’s atletiek top 10 voor 2010

Twee trainingsweken zijn bijna gepasseerd hier in Stellenbosch. Ik heb goed kunnen trainen en voel dat een groot aantal van de disciplines al standvastiger zijn dan afgelopen jaar deze periode.

Mijn dagen zien er nu ongeveer als volgt uit: opstaan-ontbijten-trainen-eten-middagdutje-trainen-eten-ontspannen (spelletje yatzee, boekje lezen, iets drinken in plaatselijke brasserie Java)-slapen.

2010 was voornamelijk een jaar waarin ik een goede doorstart wilde maken als tienkamper. Sinds 2008 kampte ik voortdurend met lastige kwetsuren, die vooral veel frustratie met zich meebrachten. Sinds dit jaar train ik pijnvrij en dat zorgt ervoor dat ik ambitieus kan zijn als nooit tevoren. Ik mag zeker tevreden zijn met mijn prestaties in 2010, al zijn ze hopelijk een voorbode voor wat me in 2011 en vooral 2012 te doen staat.

Volgens de sporza-journalisten werd mijn 5de plaats op het Ek atletiek in Barcelona vermeld in de top-10  van te onthouden atletiekgebeurtenissen van 2010. Dat Sporza mijn prestaties naar waarde schat is een mooie erkenning, dat mijn Tienkamp in Barcelona bij hun top 10 voor 2010 hoort doet me dan ook deugd! Ik hoop in 2011 en 2012 zeker opnieuw in dat lijstje te verschijnen.

De eindejaarsfeesten staan voor de deur. Ik wens iedereen gezellige kerstdagen en een spetterend eindejaar. Ik hoop voor iedereen het allerbeste voor het nieuwe jaar!