8519p

17,3K

4de

Volg Hans op Twitter, op Facebook of op Instagram.

Of neem contact op via het Contactformulier.

Stage Nerja 10-30 april, eerste wedstrijden zomerseizoen.

Het zomerseizoen komt met rasse schreden dichterbij. Correcter is misschien te zeggen dat het wedstrijdseizoen dichterbij komt aangezien de zomer nog niet in het land lijkt te zijn.

De stage in Nerja (Zuid-Spanje) zit er op. Drie weken lang heb ik het beste van mezelf gegeven op de atletiekpiste. Tijdens de stage hebben we het accent vooral op snelheid en techniek gelegd. Op de mondo-baan in Nerja heb ik mijn snelle spiervezels goed kunnen prikkelen. Ik heb dan ook het gevoel dat mijn snelheid op een goed niveau zit.
Ik train nu nog een dikke week door om daarna wat meer te rusten aangezien de eerste wedstrijden er aan komen.  

Na maanden van training begin ik uit te kijken naar de eerste wedstrijden! Deze starten over een week met de interclubkampioenschappen (dit jaar zal dat voor mijn nieuwe club VAC zijn).

De voorlopige wedstrijdplanning ziet er voorlopig als volgt uit:

13/5:    Interclub Beveren: kogel-discus-aflossingen
16/5:    Jambes: 100m-110mH      of
17/5:    St-Niklaas: 110mH
19/5:    Vlaamse kampioenschappen: verspringen-speerwerpen
26-27/5:    Tienkamp Götzis

De disciplines die ik de volgende weken doe, liggen nog voor 100% vast. Dit wordt dag per dag bekeken in functie Götzis (26-27mei in Oostenrijk), mijn enige tienkamp vóór de Olympische spelen.

Na het harde trainingswerk zal ik de eerste wedstrijden nog niet helemaal fris zitten. Maar ik heb er ongelofelijk veel zin in! En laat dat meestal een goed teken zijn :-)!

 

Groetjes Hans

 

Hans' interview in 'de zevende dag' over London 2012