8519p

17,3K

4de

Volg Hans op Twitter, op Facebook of op Instagram.

Of neem contact op via het Contactformulier.

Start van een Olympisch seizoen

 

De jaarlijkse rustperiode van drie weken is weeral achter de rug. Een heerlijk gevoel om na drie weken van rust nog eens als een normale mens ’s ochtends de trap af te kunnen. Alle pijntjes voel je week na week verdwijnen… zalig.

Ondertussen is het nieuwe seizoen  alweer 10 dagen geleden van start gegaan. Met de blik op de Olympische Spelen van London2012 kan ik alleen maar zeggen dat ik superveel zin heb om alles te geven op training en er alles aan te doen om in topvorm in Londen te staan! Dat de Olympische Spelen speciaal zijn voel je iedere dag weer. Er is veel meer persbelangstelling, veel meer mensen die je vragen hoe de voorbereiding verloopt,… iedereen die iets voor sport voelt kijkt uit naar de dag dat de Olympische Spelen van start gaan.

Net zoals andere jaren gaan we ook dit jaar weer op zoek naar de meest optimale omstandigheden om te trainen. Volgende stages staan dan ook al gepland om het koude weer in België te ontlopen: 6-20 november BOIC stage in Lanzarote en van 12 december t.e.m. 25 januari in Stellenbosch, Zuid-Afrika..

Mijn team van trainers (Wim Vandeven, George Friant, Friso Hagman, René Didden en Peter Blommerde) is onveranderd ten opzichte van vorig jaar. Ik voel me goed bij deze mensen en weet dat ze me nog een stap verder kunnen brengen.

De enige grote verandering  voor volgens seizoen is dat ik  in het groen zal aantreden. Ik maakte de overstap van ZWAT naar VAC (Vilvoorde Atletiek Club). Ik kijk er naar uit om voor mijn nieuwe club mooie prestaties neer te zetten.

Volgende keer breng ik nieuws vanuit het Olympische trainingskamp in Lanzarote!

Groetjes,

Hans