8519p

17,3K

4de

Volg Hans op Twitter, op Facebook of op Instagram.

Of neem contact op via het Contactformulier.

Terug thuis!

De langste stage van het seizoen 2010-2011 is weeral verleden tijd. Na een verblijf van 7 weken in Stellenbosch, Zuid-Afrika, ben ik sinds deze ochtend terug thuis. Het is even wennen aan de frisse temperaturen en het grijze weer. Een groot contrast met het zonnige Stellenbosch. De laatste 2 trainingsweken zijn, op wat kleine perikelen aan de achillespees en de kniekuilspier na, goed verlopen. Met dank aan de intensieve behandelingen van Wim.

De maand februari komt eraan en dat is klassiek de echte start van het indoorseizoen. Mijn geplande wedstrijden (zie ook vorige bericht) staan in functie van het Europees Kampioenschap indoor dat zal plaatsvinden op 5 en 6 maart in Parijs.

Op zondag 30 januari is het Kampioenschap van Vlaanderen in de topsporthal te Gent. Ik zal hier deelnemen aan de 60m horden en het polsstokspringen. Live resultaten zijn te volgen via volgende link: http://results.toastit-live.be

Het weekend er na, op zaterdag 5 en zondag 6 februari is het Belgisch Kampioenschap meerkamp in de topsporthal in Gent (zie foto). Een vooruitblik kan je in de loop van volgende week vinden op de site.

Groetjes,

Hans