8519p

17,3K

4de

Volg Hans op Twitter, op Facebook of op Instagram.

Of neem contact op via het Contactformulier.

Vlaams en Belgisch Kampioenschap Meerkamp Indoor

 
Dit weekend, 5 en 6 februari, worden we de arena ingestuurd om uit te maken wie de Vlaamse en Belgische kampioenen meerkamp Indoor worden. In zaal doen we een 7-kamp. Dag 1 doen we 60m, verspringen, kogelstoten en hoogspringen. Op dag 2 beginnen we met 60m horden gevolgd door  polsstokspringen en 1000m.

Ik heb er ongelofelijk veel zin. Ik voel dat mijn lichaam beter uitgerust is dan vorig weekend dus hopelijk kan ik enkele mooie dingen laten zien. Het beloofd in ieder geval een mooie en spannende wedstrijd te worden en misschien wel de meest hoogstaande Belgische zevenkamp ooit. Op de deelnemerslijst staan onder andere Frederic Xhonneux, Thomas Vanderplaetsen, Cedric Nolf, Jeremy Solot…  

Mijn coach en ik hebben deze zevenkamp opgevat als een doorgedreven training om te zien welke disciplines nog bijgeschaafd moeten worden richting het Europees Kampioenschap in Parijs. Desalniettemin hoop ik toch mijn persoonlijk record te verbeteren.

De resultaten van mijn beste 7-kamp:

60m: 7″28
Verspringen: 7m21
Kogelstoten: 15m62
Hoogspringen: 1m87

60mH: 8″38
Polsstokspringen: 4m50
1000m: 2’37″71

Totaal: 5711ptn

Live resultaten zijn te volgen via volgende link: http://results.toastit-live.be