8519p

17,3K

4de

Volg Hans op Twitter, op Facebook of op Instagram.

Of neem contact op via het Contactformulier.

Voorbereiding seizoen 2010-2011

Na een geslaagd seizoen 2010, met een vijfde plaats op het EK in Barcelona en twee keer een verbetering van mijn persoonlijk record, heb ik genoten van drie weken vakantie. Geen sport in die drie weken tijd. Mijn lichaam en geest helemaal laten uitrusten van een lang seizoen zodat ik terug fris aan de voorbereiding van het seizoen 2010-2011 kon beginnen. De laatste week van de vakantie begon de atletiekmicrobe weer volop te kriebelen. Mentaal en fysiek was ik weer helemaal klaar om er in te vliegen!

Ondertussen zijn de trainingen weeral drie weken hervat en zit het eerste trainingsblok erop. Een periode van veel spierpijn ligt achter de rug, nu even genieten van een relatieve rustweek.

De rustweek leidt ook de eerste stage in: op zondag 7 november vertrekken we met het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité) voor twee weken naar Lanzarote. De ideale plaats en klimaat om de trainingsintensiteit een paar procentjes op te drijven! Het is voor mij ook de uitgelezen kans om kennis te maken met andere Belgische topsporters uit de verschillende Olympische disciplines. Naast atleten zullen ook sporters uit het zeilen, roeien, kajak, judo, zwemmen, gewichtheffen,… aanwezig zijn.

Meer nieuws vanuit Lanzarote!