8519p

17,3K

4de

Volg Hans op Twitter, op Facebook of op Instagram.

Of neem contact op via het Contactformulier.

Voorbereiding Talence

‘Decastar’ Talence: minder dan 4 weken te gaan! 

Binnen 4 weken zal ik deelnemen aan mijn laatste meerkamp van het seizoen. Op 17 en 18 september staat in Talence (Bordeaux) de laatste wedstrijd van de IAAF World Combined Challenge op het programma. 

Sinds de Dilbeekse meerkampen ben ik terug stevig beginnen trainen. Op dinsdag 23 augustus vertrek ik op trainingsstage naar het zonovergoten Malaga. Na een druilerige zomer in België zal ik er mijn laatste stevige trainingen kunnen afwerken in ideale omstandigheden.

Afgelopen zaterdag nam ik deel aan de B-meeting in Huizingen. Na een pittige training in de voormiddag stootte ik de kogel naar 15m22 en vloog de discus 46m83 ver. De worpen waren wat afwisselend maar er resten nog een aantal weken om het een en het ander te fine-tunen.

Volgend weekend staan zowel de Belgische Kampioenschappen meerkamp als de Wereldkampioenschappen atletiek op het programma. Veel succes aan alle Belgische atleten in Daegue en in het bijzonder aan Thomas en trainingsmaatjes Sara en Eelco. Ook veel succes aan alle meerkampers op het BK. Maak er het beste Belgisch Kampioenschap ooit van! 

Tot binnenkort,

Hans